Dolar 32,3606
Euro 34,9791
Altın 2.321,68
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 22°C
Parçalı Bulutlu
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 27°C

CAN MUHTAR’DAN ENGELSİZ YARDIM ….

A+
A-
14.01.2020

Can MUHTAR, Mina pırlanta MÜCEVHARAT FİRMASI ADINA, her yıl geleneksel olarak yazar, çizer, üst düzey sanat ve sanat adamları ile bir takım seçkin özel davetlilerin katılımıyla yapılan açık artırmada, satışı gerçekleşen kolye, elmas yüzük, pırlanta gibi özel tasarım ürünlerinin gelirini, yardım sever kuruluşlara bağışta bulunmakta.
Geçtiğimiz yıl , Mina Pırlanta Mücevherat firması sahibi Can Muhtar’ın, özel tasarımını yaptığı, kolye ,elmas yüzük gibi takıları, açık artırma usulüyle satışa sunmuştu….!

Açık artırmada satışı gerçekleşen kolye, elmas yüzüğünün geliri, Can Muhtar tarafından, Gazi ve Şehitler vakfına bağışlamıştı..
Mina Pırlanta Mücevherat Firması, geçen yıl olduğu gibi , bu yılda aynı şekilde. Kolye, elmas yüzük şirinevler escort gibi , kendi özel tasarımlarını, açık artırma usulü satışa sundu.
Açık artırma usulü ile müzayeden elde edilen geliri, Can MUHTAR geçen yılda olduğu gibi, bu yılda , Gazi ve Şehitler Vakfına bağışladı…

Can Muhtarın bu milli ve manevi davranışı, Gazi ve Şehit ailelerin acısını azda olsa yarıya indirmiş oldu …
Gazi ve Şehitler vakfına yaptığı yirmi bin liralık engelsiz katkıdan dolayı Can Muhtar plaketle ödüllendirildi…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.