Dolar 32,3484
Euro 35,0098
Altın 2.329,81
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 22°C
Az Bulutlu
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 25°C

Hece Taşları Dergisinden HASANNEBİOĞLU Özel Sayısı

A+
A-
26.05.2021

Hece Taşları Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tayyip Atmaca, aylardan beri hazırladığı Cumali Ünaldı Hasannebioğlu özel sayısını, 74.sayı olarak Nisan 2021’de yayınladı.
Yetmişten fazla Türkiye’nin en önemli şair, düşünce adamı, akademisyen ve siyaset adamına, ulaşan yazı talebi olumlu karşılanan 182 sayfalık dergi özel sayısı ile sanatseverler başta olmak üzere tüm okurlarına dopdolu bir içerik sundu. Hece taşları dergisinin 74. Sayısı ismine özel çıkan Cumali Ünaldı HASANNEBİOĞLU yapmış olduğu açıklamada;
“Görüleceği gibi, sag ve sol kesimden en değerli düşünce insanları, şiirim ile yüzyılımızı değerlendirip, gerçekten ilginç bakış açılarıyla, ilginç yorumlar ortaya koydular.
Beni çok mutlu eden, hem Türkiye ‘deki farklı düşüncelerden, hem de din ve sivil toplum önderlerinden, güzel anlatımların gelmesidir.
Bu da göstermektedir ki, geleceğin Türkiye’sini, barışa yatkın olan, birbirleriyle uzlaşma kültürü taşıyan insanlar kuracaktır.
Yine bu özel sayı ortaya koymuştur ki; kin, düşmanlık ve intikamcılıgın, geleceğin dünyasında yeri olmayacaktır.
Türkiye ‘de siyasal yapıyı ve devlet örgütünü yeniden kurmak isteyenler, bu gerekliliği gözardı etmemelidir. Barışla oturup barışla kalkmalıdırlar.
Sizi birbirinden değerli yazarların, uzun emekler sonuncunda ortaya koydukları dikkate değer araştırmalarıyla baş başa bırakırken, insanın var olduğu her yerde Rabbimizin yasalarının bir ebedi yol gösterici olarak varlığını da belirtmek isterim. Urfa benim kültürümün yıkılmaz kalesi, mihenk taşıdır. Urfalı kardeşlerimin değerlendirmelerini rica eder, saygılarımı arz ederim” diye konuştu. Haber: REHA MEDYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.