Dolar 32,3640
Euro 35,0101
Altın 2.325,51
BİST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 26°C
Açık
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İL OLMALI SİLİFKE GERİSİ HİKAYE …!

A+
A-
20.04.2021

İL OLMALI  SİLİFKE  GERİSİ HİKAYE …!

GAP Gazeteciler Birliği genel kurul toplantısı Genel Başkan  Zeynel Abidin KIYMAZ başkanlığında, Genel Başkan Vekili  Hamit ÖZPOLAT , Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Saim AYHAN ve Yaşar içen hanımefendiler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu anadolu illerinde ki GAP Gazeteciler Birliğinin temsilcisi ve üyeleri olan gazetecilerin katılımıyla Mersin’in incisi Silifke ilçesinde gerçekleştirildi.

Genel kurul toplantı sorası Silifke İlçe Kaymakamı Sayın Namık Kemal Nazlı ve de Silifke ilçe Belediye Başkanı Sayın Sadık ALTUNOK ilgi ve alakaları ile Silifke tanıtım gezisi,  tüm misafir basın camiasını hayret içinde hayran bıraktı. Silifke’li Araştırmacı/Yazar Rıfat KARADUMAN bilgileriyle, Karaduman  Ünvanında  bilgide UMMAN bir Silifke tanıtımı yaptı. Yazar Rıfat KARADUMAN yaptığı anlatımla Basın Gezi Gurubuna “Vay Silifke sen neymişsin”? dedirtti.

 Silifke Kaymakamı Sayın Namık Kemal NAZLI ilgi  ve  alakasıyla ,bilgi dolu tanıtım üslubuyla, geçmişte  1994 yıllarında Şanlıurfa Halfeti İlçe Kaymakamlığı yapmış olduğu deneyimiyle Dogu, Batı , kültür sanat dolu tanıtımı ile milli, manevi , barış  ve  kardeşlik duygularını zihinlerden yüreklere nakşetti. İlçe  Herkese içten içe “Vaayyyy ! Sen neymişsin bizim Silifke…!” dedirtti .

 Silifke İlçe Belediye Başkanı Sadık ALTUNOK Genç dinamik ileri görüşlü, verilecek her işi başarır güvencesinde bir kadrosuyla Silifke’nin canlılığına can katmakta. İlçenin büyümesinde, gelişmesinde, hizmetinde mazeretsiz buradayım. Silifke’nin  il olma hazırlığı içinde ileriye yönelik  geleceğe uygun, plan, program ve proje çalışması hususunda da Büyük Şehircilik başkanlığı yapılanmasını şimdiden uygulamakta.

 Silifke Ticaret Sanayi Odası Başkanı  Sayın Nurettin KAYNAR , ticaret sanayi odası içinden gelen bilir kişi bir başkanlık idaresi içinde oluşumu göz önünde dururken, Silifke gözüyle dünya piyasası izleniminde evrensel ticari yapı içinde ekonomik yer edinme çalışmasını sergilemiş durumda. TSO Yenilikler içinde her an kendini güncellemekte…

Silifke halkı ise, her şeyi hükümetten bekleyen değil. Hükümetin beklentilerine helalinden bu kadar olur uğraşındaki kişisel çalışma gayreti içindeler.  Halkın tamamı ise yürekten “Silifke İl Olmalı” sesi vermekte. Tarih, Kültür, Sanat, Tarım, Turizm dolu bir kaynağın ilçe adıyla tanımlanması hiçte kapsamlı bir değerlendirme ölçüsü değil bizlerce.

GAP Gazeteciler Birliğimiz iştirakiyle,  Silifke Sivil insiyatif  grubu ve de Silifke’yi sevenlerce oluşan  ortak bir yapılanmayla “SİLİFKE İL OLSUN TERTİP KOMİTESİ KURULMALI.”

Silifke’nin uzun yıllar il olduğu geçmişteki tarihine basın gözüyle bakıldığında, bugünkü günümüz tarihinde bile Silifke  il olmalı kanaati oluşmakta…!

   GAP GAZETECİLER  BİRLİĞİ olarak “SİLİFKE İL OLSUN” Basın Desteği bizden olsun diyoruz!

Cumhurbaşkanımız,  Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ dan yana  olan Silifke İlçe halkı ise ancak  Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayip ERDOĞAN SİLİFKE İlçesini, Silifke İli eder umudu beklentisindeler.!

Başta Dedik ya…!

İL OLMALI SİLİFKE  GERİSİ  HİKAYE…….!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.