Dolar 32,5836
Euro 34,6522
Altın 2.527,59
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 27°C
Açık
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 30°C

TATLISES’E, TATLISESİNİ GERİ VER ALLAH’IM..!

A+
A-
25.04.2021

TATLISES’E, TATLISESİNİ GERİ VER ALLAH’IM..!

İbrahim TATLISES öncülüğünde, Zekeriya ÜNLÜ idaresinde olan bu hafta ki İbo Show  Urfa Sıra Gecesi programı, herkesi hayret içinde hayran bıraktı.  İBO’ nun özlem duyulan sesi, biz Şanlıurfalılar başta olmak üzere tüm Türkiye’ yi ailece ekran başına topladı. İBO SHOW Bu programda, Zekeriya ÜNLÜ ile moral bulmuş keyif içinde coşku doluydu.

İmparator TATLISES’ in  PİR dediği Kazancı Bedih ile Tenekeci Mahmut GÜZELGÖZ, Onbeş yıl sesleri düşmesin diye halka bedava bedelsiz olarak ilahi mevlit okumuşardır. Bu da İbrahim TATLISES her gün ses çalışması yaparsa kaldığı yerden başlayacağı düşüncesini bizlere vermektedir.  Sağlıklı da olsa, sağlıksız da olsa, hepimizin Tatlıses’in Tatlısesine ihtiyacı var.

Zekeriye ÜNLÜ ’nün bu hafta İbo Show’daki Urfa Sıra Gecesi programı,  İbrahim TATLISES için sanki ŞİFA, MORAL gecesi oldu. AY YILDIZ BAYRAK motifli ÇİĞKÖFTE görüntüsü ise Milli Duyguların öne çıkması için ayrı bir coşku verdi. Bu geceki Urfa Sıra Gecesi programı  Zekeriya ÜNLÜ’nün Ününe de ün katmıştır. Bu  İBO SHOW’ Urfa Sıra Gecesi programı içinde  İbrahim TATLISES,  Zekeriya ÜNLÜ  ile birlikte 2021 yılı Urfa Sıra Gecesi turizm mevsimi açılışı da yapmış oldu.

TATLISES’ in “DOĞAN GÜNEŞ AYDINLIĞA, BATAN GÜNEŞ İNSANI KARANLIĞA GÖTÜRÜR.!”sözü bizlere değerinde değer bir emsal olmuştur.! TATLISES ‘in” İnşallah” yazı manasındaki manevi dolu izahı,  sevenlerinin nezdinde günahıyla sevabıyla kendini af ettirmiş gibi oldu.

Bu manevi inanç içinde bizlere düşen görev, minarelerde FARAÇLAR  ,Cuma Hutbelerinde ; “ALLAH’IM TATLISES’E ,TATLISES’İNİ GERİ VER” DUASI ETMEK DÜŞER …! Çünkü kul kula dua etmekle mükelleftir.  Aydınlığa götüren bu sanat güneşi İbrahim TATLISES’e, Kültür Sanat İdari kurum ve kuruluşlarınca sanat yılı kutlama gecesi düzenleyip moral vermeliyiz.  Sanatçıların okuyuş  ağız tavrını  kendi üslubuna çeviren bu muhteşeme, ne yapılsa yeridir.Memlekete Hizmet Edene , Elbette bizler de  hizmet etmeliyiz …!

Böylesi değerleri göz ardı etmek vebal meselesidir. Aksi takdirde, ölüm acısı taziye ile teselli edilmez.

BAŞTA DEDİK YA….!

TATLISES’E TATLISESİNİ

GERİ VER ALLAH’IM …!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.