Dolar 32,3398
Euro 34,8605
Altın 2.384,60
BİST 10.264,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 24°C
Hafif Yağmurlu
Şanlıurfa
24°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BOYKOT AVM YOĞUN İLGİYLE AÇILDI

A+
A-
23.04.2024

Şanlıurfa da milli ve manevi hassasiyeti olan 9 Ortak Girişimci tarafından hizmete sunulan Fidam Boykot  Avm’ nin  Karaköprü de açılışı yapıldı.

Filistin de yaşanan katliam ve insanlık suçları ile buna destek veren kurum ve kuruluşlara karşı toplumsal bir tepkinin sonucu olarak ortaya çıkmış Türkiye de ilk defa söylemden fiile geçerek Boykotlu Ürünlerin satılmadığı milli sermaye, milli üretimi destekleyen bu konuda hassasiyet gösteren tüketicinin gönül rahatlığıyla alış veriş yapabileceği ve ihtiyaçlarını karşılayabileceği sosyal içerikli Boykot Avm hizmete açtıklarını dile getiren Cengiz RAĞBETLİ  gazetemize vermiş olduğu  demeçte şunları söyledi;

“ Ticari kar amacı gütmediğimizi,  yerli üreticinin desteklenip kaliteli ve uygun ürünleri tüketiciye ulaştırmak sektörde yeni iş alanı açmak, milli gelire destek olmak, tamamen millileşmek adına atılan bir adım attık.

Karaköprü Şenevler mahallesi adresinde açtığımız bu işletme Filistin davasına ve zulmün sona ermesi için mücadele verilen her davaya inananlar tarafından kuruldu.

Yeryüzünde özellikle siyonist israil ve emperyalist batili devletler tarafından sürdürülen zulmün durdurulması için bu işletmeyi kurduk. Mücadelemizi ilk önce bu devletlerin en güçlü silahı olan ekonomik alandan başlatarak faaliyetimizle aynı anda hem mazlum tarafı güçlendirmek hem de zalimi zayıflatmak istedik.

Şimdiye kadar boykot kampanyalarının  başarıya ulaşamamış olması, bireysel olarak boykot uygulayan insanların ümitsizliğe kapılmasına ve belli bir süre sonra eyleminden vazgeçmesine neden olmaktaydı. Bir diğer hedefimiz de boykot uygulayan firmaların ortak hareket edebileceği bir zemini oluşturmak.

Bu durum karşısında boykot kavramını kurumsallaştırarak boykotu uygulayan kişide bir aidiyet hissi oluşmasını böylelikle yaptığı eylemin boşa gittiği algısından kurtulmasını amaçladık” dedi. HABER: MUSTAFA SAİM AYHAN – REHA GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.