Dolar 32,3684
Euro 34,9873
Altın 2.324,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 22°C
Parçalı Bulutlu
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Altun: Benim ve eşimin tek maaşı var

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, beş maaş aldığına yönelik iddialarla ilgili yakın çevresine gönderdiği bir mesajla özel açıklamalarda bulundu… Bu mesajında Altun, kesinlikle beş maaş almadığını, eşi Fatmanur Altun’un da bir kurumdan tek maaş aldığını ayrıntılı bir şekilde anlattı.

A+
A-
08.12.2020

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Beş maaş yalanını ifşa etmem lazım” diyerek şu cümleleri kullandı: “Sevgili dostlar. Yalana ahlak edinenlere diyecek bir sözüm yok. Fakat kendi çocuklarımın, dostlarımın hukuku gereği şu 5 maaş yalanını ifşa etmem lazım. Benim tek bir maaşım var. 2 yıldır Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi olarak aldığım huzur hakkının tek bir kuruşuna dokunmadım. Hayra hasenata harcadım. Bu söylenmez biliyorum. Ama bana, aileme demediklerini bırakmadılar. Bir de Manas Üniversitesi var. Malumunuz, bu güzide üniversitenin mütevelli heyet başkanlığını yapıyorum. Bu görev ücretli bir görev değil. Dolayısıyla bu görev karşılığında tek bir kuruş almadım!”

“EŞİM DE SADECE MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDEN ÜCRET ALIYOR”

Yayınlandığı mesajda Altun, eşinin maaşı hakkındaki iddialara da yanıt verdi. Altun, “Eşim de sadece Marmara Üniversitesi’nden ücret alıyor. THY Yönetim Kurulu Üyeliğinden herhangi bir ücret almıyor. Bunu aylar önce ilan etti ama yine devam ettiler yalana. Şahsıma ve aileme karşı yürütülen ve neredeyse her ay yeni yalanlarla hortlatılan itibarsızlaştırma kampanyası bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Biz bu yola, bu davaya baş koyduk. Bu yalanlar kanımıza dokunsa da bizi kamçılıyor. Ayrıca şahsıma ve aileme karşı yürütülen ahlaksız kampanyalara karşı yasal haklarımızı sonuna kadar kullandığımızı siz dostlarım bilin. Bu konularda, özel alanımıza ilişkin hususlarda konuşmadım. Kamuoyunu meşgul etmek, gayrı milli unsurların suni gündemine odun taşımak istemedim. Ama sizler bilin istedim, içimi size dökmek istedim. Hakkınızı helal edin” dedi.

FATMANUR ALTUN: 20 BİN TL’DEN KAMU NAMINA FERAGAT ETTİM

Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun da sosyal medyada yaptığı açıklamada aylık 20 bin TL ücretten kamu namına feragat ettiğini ifade etti.

THY: KENDİ TALEBİ DOĞRULTUSUNDA ÜCRET YA DA MAAŞ ALMIYOR

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuya ilişkin açıklama yaparak, Fatmanur Altun’un kendi talebi doğrultusunda şirketten herhangi bir ücret ya da maaş almadığını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.