Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 34°C
Az Bulutlu
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Başkan Yavuz Şehit ve Gazi ailelerini yalnız bırakmıyor

A+
A-
14.06.2023
Başkan Yavuz Şehit ve Gazi ailelerini yalnız bırakmıyor

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit ve Gazi Ailelerini Acılı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, Karaköprü İlçe Tarım Müdürü İsmail Şeyhanlı ve Dernek üyeleri ile birlikte Kıbrıs Barış Harekatında Şehit olan Osman Çelik’in Torunu Mehmet Çelik ile Aliye Karasu’nun Karaköprü’de özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katıldı.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada, “Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum. Şuan görevi başında olan, Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli askerlerimize, polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Vatanımı sevmemizin bir bedeli var. Şehitlerimizi canları feda ettiler. Gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını feda ettiler. Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amacımız onlara yalnız olmadığını hissettirmektir. Yeni evlenen Şehit Osman Çelik’in torunu Mehmet Celik ile Aliye Karasu çiftini kutluyorum Allah hep böyle mutlu günlerinde bizi bir araya getirsin” dedi.

Damadın babası Şehit çocuğu İrfan Çelik te, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcısı Hüseyin İlhan ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan’a, şehit ailelerine, gazilere ve bütün davetli misafirlere teşekkür ediyorum” dedi. Haber: REHA MEDYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.