Dolar 32,5401
Euro 34,8192
Altın 2.442,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 33°C
Az Bulutlu
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 34°C
Paz 32°C

Türk Dünyası için PAŞAYEVA Mutlaka Yeni Dönem Mecliste Olmalıdır

"REHA" Gazeteci-Yazar msayhan@msn.com
A+
A-
08.02.2020

Azerbaycan Milli Meclisi, yarın 6.  Dönem Milletvekilliği Genel seçimine gidiyor. Milletvekili Ganire PAŞAYEVA; 2005 yılında, Bağımsız Tovuz Milletvekili olarak halkından aldığı büyük bir oyla Milli Meclise girmiş ve bu güne kadar art arda 3 dönem girdiği tüm seçimleri kazanarak Azerbaycan’ın Dünya’ da ki cesur sesi olmaya devam ediyor.

Azerbaycan’ın Tovuz rayonunda yeniden Milletvekilliği için aday olmuş ve geride bıraktığı seçim sürecinde ki çalışmalarını aralıksız ve  etkin bir şekilde sürdürmüş olan Ganire PAŞAYEVA’ nın tekrar yeniden Azerbaycan Milli Meclisine  gireceğine olan inancım tamdır. Yarın gerçekleştirilecek olan genel seçimde, seçim bölgesi olan Tovuz’ un Ganire hanıma olan teveccühleri sonucu, Tovuz halkı yine mecliste istedikleri şekilde temsil şansı yakalamış olacaklardır.

Yalnızca Azerbaycan ve Azerbaycan halkının değil tüm dünyada ki Türklerin, zulme uğramış mazlumların ve esir milletlerin her zaman güçlü ve cesur sesi olmuş olan Ganire PAŞAYEVA icra ettiği Milletvekilliği dışında, özellikle  Türkiye başta olmak üzere tüm Türk dünyası ile Azerbaycan arasında ki bir gönül köprüsüdür.

Uluslararası platformlarda da sürekli Azerbaycan’ın yüksek sesi olan PAŞAYEVA gecesini gündüzüne katarak, dur durak demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin, Azerbaycan ve Türk dünyası adına faaliyetlerini sürdürerek Tüm Türk milletinin teveccühünü kazanmış ve desteklerine mazhar olmuştur.

Uluslar arası arena da da takip edilen ve Türkiye kamuoyunca da  izlenen, sevilen, desteklenen PAŞAYEVA, yalnızca Tovuz için değil, Bakü için değil, Azerbaycan için değil tüm Türk Dünyası adına; Karabağın, Hocalının,Şuşa’nın azat olması için ve Ermenilerin Türk’e karşı yapmış olduğu tüm zulüm,istila ve soykırımları Dünya’ ya duyurmak için  yeniden Azerbaycan Milli Meclisinde olması gereken ve beklenen bir isimdir. Ganire hanımın milletvekilliği seçim süreci sadece Azerbaycan’ da değil tüm Türkistan’da takip edilen bir gündemdir.

Bir millet iki devlet olduğumuz kardeş ülkemiz Azerbaycan’ da yarın gerçekleştirilecek olan seçimin Tüm Azerbaycanlı kardeşlerimize hayırlı olmasını dileyerek, Karabağ ve Hocalı’nın azatlığına vesile olmasını temenni ediyorum.

Ganire PAŞAYEVA yeniden Milli Mecliste olmalıdır.

Vesselam…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.