Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 33°C
Az Bulutlu
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cts 34°C
Paz 33°C
Pts 26°C
Sal 22°C

BAKAN ÖZER HAKLI MIYDI? VE BEYAZGÜL’E ÖNERİMDİR!

"FERMAN" Araştırmacı Gazeteci
A+
A-
07.01.2022

BAKAN ÖZER HAKLI MIYDI?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER geçtiğimiz gün şehrimize gelerek ilimizin tamamında eğitimimizin durum değerlendirmesinde bulundu, sayın bakan durumumuzu değerlendirirken biraz da fırçayla karışık sanırım ikazda bulundu! İkazındaki gerekçesi ise Eyyübiye ilçesi Halilürrrahman Ortaokulu bahçesinde sosyal aktivite amaçlı basketbol sahasının olmayışıydı.

Bakan Özer haklı mıydı, haksız mıydı kamuoyu zaten tartışıyor.

Amaa  benden sorarsanız, bakan bey şehrimize teşrif ederek yetmiş üç adet eğitim biriminin müjdesini  verdikten sonra,  şehrimizde eğitim ve öğretimin ülke sıralamasında seksen bir İl içerisinde yetmiş sekizinci sırada yer almasının nedenlerini sormalı, başta mülki amirlik olmak üzere milli eğitim müdürümüz  Fevzi Kurt beyi takdir ederek alnından öpmeliydi!

BEYAZGÜL’E  ÖNERİMDİR

Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Bey iyi niyetli, gayretli, dürüst ve saygın bir yöneticidir. İyi niyetinden zerrece kuşkum yoktur. Gecesini gündüze katarak bu memlekete bir şeyler kazandırmak gayesini taşıdığını çok çok iyi bilirim.

Bilirim de kadrosunda bulunan yetkililerin yetersizliğinden mi desem, iş bilmezliklerinden mi desem, bugüne kadar yapılmış projelerin büyük bir kısmı yarım yamalak sürdürülmüştür.

Mesela trafik akışını hızlandırmak amaçlı kavşak düzenlemesi yaklaşık altı aydır sürdürülmektedir, bu proje tamamlandı mı tamamlanmadı mı bilen varsa söylesin! Şehir güzergahında yeni oluşturulan orta refüjler ve göbeklerde peyzaj çalışmaları niçin yapılmaz bunu da bilen varsa bir söylesin! Kafamda deli sorular başkanı arkadan hançerleyenler mi var? Balıklıgöl çevresinde yapılan düzenlemenin görüntüsü aylardır içler acısı bu görüntü sizleri hiç mi rahatsız etmedi? Bu kirli çevre görüntüsü ile turizm beklentiniz size ne kadar ciddi geliyor?

Sayın başkan size önerimdir yol arkadaşlarınızı ve çalışma arkadaşlarınızı işi bilen, işi tamamlayan, kapasitesi yüksek ve liyakat sahibi bireylerden seçiniz.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
25 Ocak 2022
19 Haziran 2023
YORUMLAR

  1. Mehmet KARAGÖZ dedi ki:

    Okullumuzdaki yetersiz eğitim bir yana kısıtlı bütçeyle bir dünya para verip beklentilerimizin çok altında olan dersanelerinde denetlenmesi gerekmiyor mu ? Süleymaniye meydanında daracık tam göbekte şehiriçi araçların yolu tıkaması, hatta sohbet etmelerinin denetlenmesi gerekmiyor mu? Yine Süleymaniye’de esnafın kaldırımları işgal etmesi yetmiyor birde yola 1 metre duba koymalarının yayaların mecburen kaldırım yerine yolda yürümelerinin denetlenmesi gerekmiyor mu?
    İkili araç parkı dahası illaki araç sürücülerinin hiç abartısız% 90 ı sağa sola dönerken asla ama asla sinyal vermemesi için trafik ekiplerinin bu bölgelerde dolaşması gerekmiyor mu? Açıksu mahallesinin başlangıcı Devteşti mahallesinin sonunda yer alan ışıkların gece saat 02:00 da bile 2 dk kırmızı 1 dk yeşil yanması dikkatleri çekmiyor mu? Belki alakasız ama çarşamba pazarına kadar doğalgazın gelip orda bitmesi süleymaniye mahallemize eziyet değilmi? Her gece elektriğin 4-6 defa gitmesinden bıktığımızın yetkilileri ararken telefonların açılmamasına rağmen ay sonu gelen faturanın çok abartılı olması denetlenmesi gerekmiyor mu? Hasılı sorunu çok memleketin lakin sorarsan herkes çalışıyor. Kolay gelsin

  2. M.Yaşar KÖMÜRCÜOĞLU dedi ki:

    Liyakatsizlik had safhada.. Sözde Büyükşehir..

  3. Selahattin Beyge dedi ki:

    Sanki Müdüre Bir Komplo Kuruldu

  4. Selahattin Beyge dedi ki:

    Sanki müdür bey bir komploya geldi görevden alınırsa şaşırılmasın